PLEDOARIE PENTRU VACCINARE

Deschide videoclipul

Suntem in anul in care am vorbit despre vaccin mai mult ca niciodata, iar lumea s-a impartit in doua tabere: cei pro-vaccinare si antivaccinistii.                         

Cu siguranta vaccinurile au schimbat lumea in care traim, controland anumite boli si de altele scapandu-ne de tot.

“Gratie vaccinului ne-am scapat de variola. Tot datorita vaccinului, astazi, putem controla boli precum tuberculoza, tusea convulsiva sau poliomelita; așa cum putem iubi cainii fara sa ne temem de rabie”, ne reaminteste dr. Despina Tudor, un medic veterinar in varsta de 96 de ani. Doamna dr stie exact cat de mult a contribuit vaccinul la supravietuirea si salvarea omenirii si ne-a impartasit cu emotie informatiile si trairile dumneaei, intr-o incursiune in istoria vaccinurilor, de la descoperirea primului vaccin, vaccinul impotriva variolei, pana astazi. Mai mult, doamna dr ne-a prezentat un certificat de vaccinare ce dateaza din 1907, cand vaccinarea era obligatorie, biletul de vaccinare apartinand varului dumneaei, care a slujit ca preot.

 

 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.