Ortopedia integrativa, concept nou in tratarea afectiunilor musculo-scheletale 

Deschide videoclipul

Pentru toate afectiunile traumatice sau cronice ale sistemului musculo-scheletal, clinica Centrokinetic din Bucuresti propune un departament special de Ortopedie integrativa, care ofera toate serviciile necesare pacientului, de la diagnosticare pana la recuperarea post-tratament, tracand prin investigarea cu aparatura de ultima ora si consultatii cu medici avand specializari variate, in functie de situatia pacientului.

Aceasta abordare moderna, practicata cu succes in clinici din Europa Occidentala, ofera pacientului avantajul unui parcurs nu doar foarte eficient, ci si foarte rapid de la diagnosticare pana la recuperarea completa. 

 

In interviul acordat echipei SensoTV, dr. Andrei Ioan Bogdan, medic primar ortopedie-traumatologie ne ofera argumentele in favoarea acestui concept de ingrijire medicala propus de Clinica Centrokinetic din Bucuresti.  

 

Realizator: Elena Buhus 

Operator imagine: Silviu Crangureanu 

Editor montaj: Stanislav Pescu Cuvinte cheie
Centrokinetic, dr. Andrei Ioan Bogdan, ortopedie integrativa, afectiuni musculo-scheletale, kinetoterapie, recuperare medicala, recuperare post operatorie, traumatologie, ruptura de menisc, Lema elena Bokonde, sportivi de performanta, accidentare, recuperare totala, Senso Sanatate   

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.