Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA

2489 vizualizariDeschide videoclipul

Aflat in continua dezvoltare, acest oras atrage tot mai multi turisti, iar schimbarile din ultimii ani ii dau un farmec aparte.


Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA Campionatul de Fotbal Catena Racing Team, editia a VIII-a, ORADEA

Este vorba de minunatul oras Oradea care, in 2011, a primit premiul ”Capitala verde a Romaniei”.

Este orasul oamenilor bine dispusi, este un oras dinamic si tanar, este un oras prietenos cu biciclistii si nu in ultimul rand, este un oras al influentelor multiculturale.

Acestea sunt doar cateva motive pentru care am decis sa bifam aici, cea de-a 8-a editie a Campionatului de fotbal Catena Racing Team!!!

Au fost inscrise 16 echipe: Timisoara, Iasi, Bucuresti, Pitesti, Bacau, Oradea, Zona Sud, Alia, Brasov, Craiova, Satu Mare, Ploiesti, Constanta, Sibiu, Cluj si Galati.

In urma tragerii la sorti au iesit urmatoarele grupe:

Grupa I: Zona Sud, Bacau, Craiova, Cluj

Grupa II: Pitesti, Bucuresti, Ploiesti, Alia

Grupa III: Iasi, Brasov, Sibiu, Galati

Grupa IV: Timisoara, Constanta, Oradea, Satu Mare

Au fost meciuri frumoase, meciuri grele, meciuri stranse, meciuri interesante, meciuri intre colegi, meciuri intre prieteni… au fost meciuri show.

Cat despre sferturi de finala, semifinale si finale… Cam asa a stat treaba:

 

Liga 1

 

Sferturi de finala

 

BACAU – BUCURESTI  = 1 – 5

PITESTI – CRAIOVA = 6 – 0

SIBIU – SATU MARE = 0 – 2

TIMISOARA – BRASOV = 2 – 0

 

Semifinale

 

BUCURESTI – SATU MARE = 3 – 0

PITESTI – TIMISOARA = 0 – 3

 

Finala mica

SATU MARE – PITESTI = 2 – 2 (2-1 dp)

 

Finala mare

BUCURESTI – TIMISOARA = 0 – 4

 

Liga 2

 

Sferturi de finala

 

ZONA SUD – PLOIESTI  = 3 – 0

ALIA BUCURESTI – CLUJ = 5 – 0

IASI  – CONSTANTA = 1 – 0

ORADEA – GALATI = 1 – 0

 

Semifinale

 

ZONA SUD – IASI  = 1 – 2

ALIA BUCURESTI – ORADEA = 1 – 3

 

Finala

IASI – ORADEA  =  1 – 1 (3-1 dp)

 

Golgheter: ROMICA CORLATEANU (Timisoara)

Cel mai bun portar: SERGIU NARITA (Timisoara)

 

Clar a fost un weekend reusit, un weekend intre prieteni, un weekend plin cu sport, zambete, sanatate. Pentru ca, si de data aceasta ne-a iesit minunat.

Multumim din suflet Oradei pentru toooot. A fost o editie pe care ne-o vom aminti doar cu zambetul pe buze, o editie din toate punctele de vedere minunataaaa!!!

Felicitari tuturor echipelor participante!!! Felicitaaari pentru ambitia si sportivitatea de care ati dat dovada.

Ati fost cu totii castigatori!!! Pentru ca: „… nu conteaza ce culori purtam, ci ce sigla avem pe piept: Catena Racing Team si Fildas” – ALEX VLAD.

 

Clasament final al Campionatului de Fotbal intern Catena Racing Team, editia a 8-a, Oradea

 

1. TIMISOARA

2. BUCURESTI

3. SATU MARE

4. PITESTI

5. BRASOV

6. SIBIU

7. BACAU

8. CRAIOVA

9. IASI

10. ORADEA

11. ZONA SUD

12. ALIA BUCURESTI

13. CONSTANTA

14. GALATI

15. PLOIESTI

16. CLUJ

 

#CatenaRacingTeamPovesteaMergeMaiDeparte

 

Redactor: Ioana Bercaru
Imagine: Alex Andries
             Ionel Stanciu

Editor: Stanislav Pescu
Foto: Cris Ardelean

Sursa muzica: www.youtube.comCuvinte cheie
Campionatul intern de fotbel Catena Racing Team, fotbal, Catena, sport

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.