Vine vara, bine-mi pare, dar sa facem si miscare!

Deschide videoclipul

Vrei sa scapi de colaceii din jurul taliei si sa iti tonifiezi zona abdominala, dar nu stii ce exercitii pentru abdomen sa alegi?

Iata cateva exercitii care va vor ajuta sa va sculptati abdomenul asa cum vi-l doriti:

 

Forfecari
Ne intindem pe spate, cu mainile in spatele capului sau alturi de corp, capul ridicat de pe podea. Cu ajutorul muschilor abdominali ne ridicam picioarele usor de pe sol si vom face alternativ lovituri de foarfeca. Ne concentram asupra mentinerii gatului si barbiei inainte.

 

Izometrie
Exercitiile izometrice implica mentinerea musculaturii incordate intr-o singura pozitie, obtinand astfel tonifiere. Este vorba de un tip de efort special, din care rezulta tensiune musculara si, implicit, cresterea arderilor calorice.

 

Plansa
Considerat mai eficient decat abdomenele, Plansa este un exercitiu care lucreaza toate grupele de muschi din regiunea mediana a corpului, precum si anumite grupe de muschi ale bratelor si picioarelor.

 

Plansa laterala
Vom incepe in pozitia Plansei. Apoi ne intoarcem pe partea dreapta si ne sprijinim pe antebratul drept timp de cateva secunde. Vom reveni la loc, dupa care ne sprijinim pe antebratul stang. Continuati asa si nu permiteti deloc coborarea soldului spre sol!

 

Si daca tot vine vara, trebuie sa avem mare grija si pentru intalnirea cu soarele. Cum stim ca expunerea indelungata provoaca efecte nocive, CATENA recomanda RILASTIL SUN SYSTEM, un produs care ofera protectie in cazul radiatiilor solare!!
 

Asadar: Vine vara, bine-mi pare, dar sa facem si miscare! :)


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.