Sport in familie - saritura cu coarda

Deschide videoclipul

Cand auzim de saritul corzii, cel mai probabil ne amintim de anii copilariei. Insa aceasta activitate constituie cel mai complet exercitiu cardiovascular pe care il putem practica.

Desi este atat de simplu incat pare un joc, saritul corzii ne mentine in forma si ne creste rezistenta fizica in mod considerabil. In plus, aceasta activitate poate fi inclusa in orice tip de antrenament fizic.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale saritului corzii este faptul ca nu trebuie sa te deplasezi pana la sala pentru a-l practica. Si, ca sa obtii rezultatele dorite, nu ai nevoie de aparate speciale, ci doar de o simpla coarda si de dorinta de a face mai multa miscare si de a te distra.

DE CE SA UTILIZATI O COARDA DE SARIT?

-Cresterea andurantei si fortifierea inimii

-Tonifierea corpului in mod armonios si global, fara a-l rigidiza

-Lupta impotriva celulitei, deoarece sunt puse in miscare tesuturile

-Arderea caloriilor

-Imbunatatirea echilibrului si a sprijinului

-Corectarea posturii corporale

-Dezvoltarea coordonarii neuromusculare

Dupa cum puteti vedea, exista numeroase beneficii oferite. Pentru a va bucura de ele, puteti incorpora aceasta activitate in antrenamentul vostru. Fiind atat de benefic, saritul corzii a devenit unul dintre exercitiile favorite ale iubitorilor de fitness si ale sportivilor.


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.