Disciplina si Creativitate

406 vizualizariDeschide videoclipul

Scoala de vara Catena de la Eforie Sud deruleaza pentru fiecare serie noua de farmaciste si farmacisti insotiti de membri ai familiilor, timp de o saptamana un program elaborat special. 


Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate Disciplina si Creativitate

Experientele de team building organizare de Ability training- Irina Stancu sunt unice, provocand participantii sa controleze diferite echipamente construite special pentru aceste „conscursuri”.

 

Este o abordare inteligenta si constructiva in materie de sanatate si siguranta, eliminand riscurile inutile, dar fara a inlatura distractia care consolideza o echipa unita.

 

Team-building-ul la care cursantii sunt impartiti de obicei in 3 grupe are loc pe malul marii; sunt probe antrenante, amuzante, dar si solicitante, la care trebuie sa puna in aplicare tot ce au invatat, dar sa isi dovedeasca si implicarea, abilitatea, comunicarea, imaginatia, ingeniozitatea si spiritul de echipa.

 

Le sunt alaturi mereu si membrii familiilor (soti, sotii, copii, parinti, frati, surori), entuziasti, veseli, implicati si care tin sa arate ca formeaza cu totii o mare familie unde spiritul de echipa iese mereu invingator.

 

Acest material va este oferit de Catena.

 

Realizator: Iulia Mirica

Operator: Alex Andries

Editor: Stanislav Pescu


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.