Energie prin dieta vegetariana echilibrata 

Deschide videoclipul

Cele mai recente studii medicale arata ca dintre toate dietele, dieta vegetariana are cele mai bune rezultate in protectia impotriva bolilor cardiovasculare, a diabetului si a altor afectiuni care pot ajunge cronice, cu un impact grav asupra stilului nostru de viata. 

Dr. Gabriela Profir, medic specialist medicina interna si nutritie la Clinica Kilostop din Bucuresti, ne impartaseste secretele unei diete vegetariene echilibrate, fie ca vorbim de nutritia pesco-vegetariana (peste si legume), ovo-lacto-vegetariana (oua, lapte si legume) sau vegana (doar legume). 

 

Surprizatoare a fost intalnirea cu dr. Ioana Cotofan, medic nutritionist la aceeasi clinica si vegetariana de 4 ani. Pasionata de nutritie si dorind sa inteleaga pe propria piele tot ce simt si pacientii atunci cand ii urmeaza sfaturile, dr. Cotofan ne-a declarat ca astazi se simte mult mai energica, mult mai odihnita, cu mai multa putere de munca si mult mai motivata!   

 

Realizator : Elena Buhus 

Operator imagine : Silviu Crangureanu 

Editor montaj : Stanislav Pescu Cuvinte cheie
dieta vegetariana,  dieta pesco-vegetariana, dieta ovo-lacto-vegetariana, dieta vegana, energie, nutritie sanatoasa, dr. Gabriela Profir, dr. Ioana Cotofan, Clinica Kilostop, nutritie sanatoasa,  dieta vegetariana echilibrata 

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.