Ține acneea sub control!

Deschide videoclipul

Știai că acneea este moștenită în proporție de 50% ? Se moștenesc numărul și activitatea glandelor sebacee, reactivitatea foliculară și alterarea keratinizării.

 

Doctor Teodora Predescu, medic specialist dermatologie și estetică medicală, ne-a vorbit despre pasiunea și determinarea cu care își ajută pacienții să facă față tratamentului anti-acneic. Și să-și redobândească încrederea în sine. Ceea ce pentru adolescenți și nu numai pentru ei, e un factor cheie în procesul de maturizare.

 

Cauzele acneei, în afară de cele moștenite, sunt multiple.

 

Ceea ce e bine să știi, dacă te confrunți cu  această afecțiune supărătoare, e că nu e bine să te tratezi după ureche sau de pe internet.

 

Medicii știu mai bine și te pot ajuta. Poate că acneea nu va dispărea niciodată de tot de pe chipul tău. Dar se va ameliora atât de mult încât n-o vei mai simți. Ai nevoie doar de tratament, îngrijire și încredere!

 

Iar chipul tău va fi din nou frumos! La clinica Bio-Terra Med, medicul Teodora Predescu conduce un program care-ți poate reda încrederea în tine. Și pielea acneică poate deveni frumoasă!

 

Text: Mihaela Moldoveanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.