Rilastil Acnestil - Votat Produsul Anului 2019 la categoria sa

Gama de produse Rilastil Acnestil, comercializata oficial in Romania exclusiv prin reteaua de farmacii Catena, a fost desemnata castigatoarea competitiei Votat Produsul Anului 2019 la categoria Dermato-cosmetice anti-acnee, in urma votului consumatorilor romani.

Premiile Votat Produsul Anului® - Consumatorii premiaza inovatia, ajunse la cea de-a 10-a editie in Romania, au fost acordate in cadrul unei gale desfasurate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Distinctia a fost ridicata de Carmen Popescu, specialist marketing produse dermato-cosmetice in cadrul Catena.

 

Studiul de piata din 2019, care a stat la baza desemnarii produselor castigatoare, a fost realizat online, pe 28 de categorii, pe un esantion de 4.814 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet, de Exact Business Solutions. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.4%. Studiul a avut loc in perioada 28 martie 2019–14 mai 2019. Criteriile de evaluare au fost: inovatie, atractivitate, intentie de cumparare. Produsele castigatoare au fost votate, de catre consumatori, dintre produsele comparate in competitie. 

 

Produsul Anului este un concept international care premiaza produsele inovative, activand in prezent in 47 de tari. In Romania, proiectul Votat Produsul Anului® este prezent din 2008 si este coordonat si gestionat de agentia de comunicare Media Concept Store. 

 

Despre Rilastil Acnestil

 

Rilastil Acnestil este o linie de produse dermato-cosmetice specializate in tratamentul acneei usoare si moderate si contine o crema tratament ten gras si mixt predispus la acnee si o spuma de curatare a tenului cu tendinta acneica.

 

Rilastil Acnestil este un tratament combinat, care actioneaza asupra celor 4 evenimente biologice responsabile pentru formarea leziunilor acneice: colonizare bacteriana, hiperactivitatea glandelor sebacee, hiperkeratoza canalului de par si inflamatia.

 

Rilastil Acnestil corecteaza aspectul de piele ingrosata (hiperkeratoza), regleaza activitatea glandelor sebacee, reduce colonizarea bacteriilor foliculare si reduce inflamatia.

 

Despre Gama Rilastil

 

Gama Rilastil este fabricata in Italia, la Milano, de Institutul de Cercetari Biochimice Ganassini, fondat in 1935. Marca Rilastil a fost creata in 1972, cu scopul de a asigura solutii eficiente pentru frumusetea si sanatatea pielii.

 

Rilastil se pozitioneaza pe segmentul dermato-cosmetice premium si contine produse care se adreseaza principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopica, riduri, celulita, vergeturi, cicatrici si xeroza (piele uscata). Eficienta produselor Rilastil este garantata de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care pastreaza integritatea formulelor, studii clinice si prelucrare de calitate.

 

Gama Rilastil a fost lansata oficial in Romania in 2018, unic importator si distribuitor oficial al acesteia fiind Fildas Trading.
 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.