Catena a donat 100.000 de euro pentru susţinerea sistemului medical

Lanţul de farmacii Catena donează 100.000 de euro către fondul de urgenţă pentru susţinerea sistemului medical românesc, înfiinţat la iniţiativa Organizaţiei Salvaţi Copiii România.

Crearea acestui fond are drept scop îmbunătăţirea asistenţei medicale în cadrul secţiilor de primiri urgenţe, de pediatrie şi de terapie intensivă nou-născuţi ale mai multor spitale din ţară, pe fondul actualei crize declanşate de pandemia provocată de noul coronavirus.

 

Catena este prima companie care se alătură acestui demers al Organizaţiei Salvaţi Copiii, dorind să fie aproape de persoanele cele mai vulnerabile în lupta cu COVID-19: cadrele medicale şi angajaţii din sistemul sanitar. Cu banii colectaţi în acest fond vor fi achiziţionate echipamente de protecţie, măşti, aparatură medicală de urgenţă, dezinfectanţi şi articole sanitare, dar şi teste de depistare a noului coronavirus.

 

În contul special aferent fondului de urgență deschis de Salvaţi Copiii, RO43RNCB0071011434790083, vor fi centralizate contribuțiile companiilor și ale tuturor celor care doresc și pot să sprijine întărirea sistemului medical românesc, în această perioadă dificilă pentru întreaga populație, dar mai ales pentru cei aflați direct în prima linie a luptei cu pandemia.

 

Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci că se implică activ şi în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare. 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.