Naturalis SomnControl

Deschide videoclipul

Naturalis SomnControl este un supliment alimentar pe baza de ValerianaMagneziuMelatonina, L-TriptofanMac-californian si Vitamina B6 recomandat persoanelor care au dificultati in a adormi, in perioade de suprasolicitare in urma unui efort fizic sau intelectual intens, precum si persoanelor care lucreaza pe timp de noapte sau care se confrunta cu schimbari de fus orar.

 

Magneziul si Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii.

 

Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi* si la atenuarea tulburarilor de somn.**

 

(*efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare

 

** efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg de melatonina administrata inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie)

 

Valeriana contribuie la o mai buna calitate a somnului si la reducerea stresului cauzat de un stil de viata solicitant.

 

L-Triptofanul face parte din grupa aminoacizilor esentiali si este utilizat de creier impreuna cu vitamina B6 si magneziul pentru a produce serotonina si melatonina pentru favorizarea somnului.

 

Macul-californian are efect sedativ, anxiolitic si analgezic, datorita actiunii alcaloizilor din compozitia sa asupra receptorilor GABA care sunt prezenti la nivelul creierului in special in neuronii intermediari inhibitori.

 

Administrare: un comprimat pe zi, cu 30-60 de minute inainte de culcare.

 

Atentionari:

 

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

 

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.  

 

Daca suferiti de afectiuni cronice sau urmati un tratament medicamentos de lunga durata, cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii suplimentului alimentar.

 

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

 

A nu se utiliza de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului. 

 

A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii inscrise pe ambalaj.

 

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.

 

Poate afecta reflexele conducatorilor auto sau ale persoanelor care manevreaza utilaje in primele 5 ore de la utilizare.


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.