Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca!

1950 vizualizariDeschide videoclipul

Odata cu sosirea anotimpului rece, scolile si-au deschis portile pentru micii scolari care s-au despartit cu regret de frumoasele zile de vacanta.


Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca! Campanie CATENA - Rechizite-CADOU cu chef de joaca!

Pentru a aduce un pic din distractia de vacanta in noua lor viata de scolari, ti-am pregatit o serie de cadouri:

- un penar special, in forma de ursulet, in care micutul tau isi va putea tine in siguranta "comoara" de stilouri si creioane

- un orar colorat si vesel in care cel mic isi va putea tine evidenta orelor de scoala

- o rigla sub forma de girafa, care ii va deveni cel mai bun prieten in timpul orelor de matematica

- un metru colorat cu personaje amuzante care iti va arata in fiecare moment cat a mai crescut copilul tau.

Cum te poti bucura de aceste cadouri? Cumpara din farmacii produse de minim 50 LEI cu cardul Mama si copilul!


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.