Nu ajungi la sală pentru că ai mult de lucru la birou? Iată noi exerciții pentru tine!

Deschide videoclipul

Antrenorul tău de fitness, Florin Prodana, te învață, și astăzi, cum să îți detensionezi musculatura când petreci mult timp la birou! Acordă atenție video-ului pregătit de el pentru tine și îți va fi extrem de bine!

 

Sunt numai cinci ( cinci!!!) minute de antrenament în biroul tău! Florin îți spune și câte seturi de exerciții, câte secunde durează acestea, ca să te simți perfect refăcut, refreshed 100%!

 

Întinderi de brațe, torsiuni de pe scaun, sprijiniri de braț pe cap, păstrarea unei poziții anume/speciale, mișcările ușoare, comode sunt numai câteva dintre trucurile dezvăluite de Sorin!

 

Sfatul lui este să faci acest gen de fitness de la birou de câteva ori pe zi pentru eficiență și stabilirea unui ritual salutar!

 

Succes, vă urează și Florin, și Ioana! Spuneți-le ce efecte simțiți după exercițiile lor! Cea mai mare bucurie a lor este să vă știe sănătoși și fericiți!

 

 

 Cuvinte cheie
sanatate, fitness, birou, exercitii fizice, antrenament, tensiune lombara, birou, job, loc de munca, stress, stres, solutii, remedii, Florin Prodana

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.