Catena salută din inimă promoția Farma 2021

Deschide videoclipul

Pentru unii școala abia începe. Pentru alții, examenele, cursurile și activitățile specifice facultății s-au încheiat. Absolvenții Facultății de Farmacie din cadrul UMF Carol Davila București și-au primit diplomele, au rostit jurământul de credință și s-au îmbrățișat cu lacrimi în ochi.

O frumoasă zi de toamnă caldă în amfiteatrul din parcul Herăstrău a făcut ca amintirea ultimei întâlniri cu colegii și profesorii să fie și mai plăcută. Soarele i-a îmbrățișat pe toți cu căldură, cuvinte de mulțumire și încurajare au izvorât din inimă, într-o atmosferă de celebrare a vieții, a tinereții, a curajului.

 

O ceremonie frumoasă, restrânsă, ca și anul trecut. Încă un an pandemic a trecut peste studenți și totuși și-au păstrat concentrarea și au absolvit cu brio.

 

Un sfârșit de școală, un nou început. O viață nouă îi așteaptă pe fiecare cu noi provocări și noi experiențe. Care îi vor face poate mai buni, mai calzi, mai înțelegători, mai iubitori, mai blânzi, cum le-a urat doamna decan Prof.Univ.Dr. Doina Drăgănescu.

 

Emoționați, tinerii absolvenți și-au luat diplomele, s-au fotografiat în toga de absolvent, le-au mulțumit părinților și profesorilor și au jurat într-un glas să respecte nobila meserie pe care și-au ales-o. Fie ca jurământul lui Hipocrate să le fie pavăză și scut în clipele grele.

 

Catena salută din inimă noua generație de farmaciști! Le dorim tuturor să se bucure din plin de viață și să fie împliniți în meseria pe care și-au ales-o!

 

text Mihaela Moldoveanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.