Helio si Talasoterapia

Deschide videoclipul
Fie vara fie iarna, oriunde ne-am afla, la mare sau la munte, pentru fiecare pamantean, soarele inseamna viata! Si, ca si viata, are si o componenta de risc. 
Soarele ne relaxeaza, creste imunitatea si intareste oasele. O baie de soare care dureaza intre 5 si 15 minute ajuta organismul sa produca mai multa vitamina D, numita si vitamina soarelui. Esentiala pentru sanatatea oaselor, intarirea sistemului imunitar si protectie impotriva imbatranirii creierului. Baile de soare de trei, patru ori pe saptamana, alunga depresia si scad riscul de cancer. Pentru a beneficia de ajutorul naturii pe timp de vara, combinati helioterapia  cu  talasoterapia, sau vindecarea cu apa de mare. Hipocrate a fost cel care a observat ca apa marii, in contact cu pielea, scade riscul infecţiilor şi alina durerile. Talasoterapia contribuie la regenerarea celulelor, are efect de relaxare, înlătură stresul, ajută la menţinerea greutăţii corporale şi întăreşte musculatura. Băile reci de mare au efect de tonifiere a vaselor sanguine şi a sistemului nervos. În doar o săptămînă de vacanţă la mare, starea de oboseală şi depresiile dispar. Soarele este si el responsabil pentru starea noastra de spirit. Pentru ca stimuleaza productia de endorfine. Iar endorfinele ne fac fericiti! Motiv pentru care o vacanta anuala la mare este un tratament obligatoriu atat pentru corp cat si pentru spirit!


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.