Nou in scleroza multipla

Deschide videoclipul
Dr. Nicolae Gh.Lazar-medic primar neurolog- Clinica Mediclass vorbeste despre un posibil tratament de ultima ora in scleroza multipla care ar putea sa ii ajute foarte mult pe cei afectati de aceasta severa maladie. Scleroza multipla sau scleroza in placi este o afectiune autoimuna, demielinizanta, cronica care afecteaza preponderent substanta alba sub forma de focare de demielinizare cu  potential de raspandire si avand ca substrat morfopatologic distrugerea tecilor de mielina si infiltrarea cu celule inflamatoare a spatiilor perivasculare.

Scleroza multipla  este o maladie multifactoriala, in aparitia careia se pare ca sunt implicati atat factori de mediu cat si genetici, infectiosi, toxici.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Claudia Anton
Cuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv, scleroza multipla, scleroza in placi, dr.gh.nicolae lazar, noutati medicina, tratament ultima ora, tratament modern, mielina, substanta alba, vedere dubla

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.