Ce bine e la mare...cu colegii!

Deschide videoclipul

Programul zilnic al Scolii de Vara „Catena” de la Eforie Sud pune accent pe miscarea in aer liber, cu sedinte de gimnastica aerobica, in fiecare dimineata si pe cele de aquagym, dupa-amiaza.

Farmaciste si farmacisti din Bucuresti si din tara participa la activitati sportive si la team building. Stilul de viata sanatos si sportul in general, sunt prezentate si promovate de instructori de fitness profesionisti, Laura Georgescu fiind una dinrte ”veterane”, inca de la prima editie a acestui proiect. Tot de atunci, echipa Ability Training,  coordonata de Irina Stancu sustine zilnic cursuri teoretice, in fiecare an, fiind aleasa o alta tema; anul acesta cursul se numeste  ”Creativitatea in profesia de farmacist”. La programul sportiv participa si membrii familiilor farmacistilor. ”Este important a fie alaturi de ei si care ii insotesc, pentru ca asa, totul se face in familie, iar Catena este o mare familie” – a spus Laura Georgescu. ”La fiecare editie, concep alaturi de colegele mele un program sportiv variat, intens, regulat dar accesibil, pentru ca participantii la scoala de vara au sau nu au conditie fizica diferita. La ora 7 dimineata avem programata sedinta de ginmastica aerobica, pe malul marii, iar dupa-amiaza, cea de aqua-gym. Sa stiti ca nimeni nu lipseste si rar mi-a dat sa vad un asa entuziasm. Cea mai incantata sunt atunci cand marea majoritate a farmacistilor si familiilor lor se declara incantati de acest program interesant si divers si mai ales benefic si promit ca il vor urma atata cat este posibil, si acasa!”

 

Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud a fost, este si va fi cel mai frumos, mai interesant, mai instructiv si mai de succes proiect dedicat farmacistilor Catena si membrilor familiilor lor. 


Acest material va este oferit de Catena.

 

Realizator: Oana Georgescu
Editor: Stanislav Pescu
Operator: Silviu CrangureanuCuvinte cheie
ce bine e la mare cu colegii,  Scoala de Vara Catena 2019,  Eforie Sud 2019, farmaciste Catena,  Laura Georgescu,  Ability Training,  Irina Stancu, creativitatea in profesia de farmacist,  proiect dedicat farmacistilor Catena, aquagym, team building,  gimnastica aerobica, Catena, farmacia inimii  

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.