Farmacistul Catena, creativitate&adaptabilitate&responsabilitate, dincolo de halate

Deschide videoclipul

Ajuns la cea de-a VII-a editie, proiectul Scoala de Vara CATENA, din Eforie Sud se dovedeste a fi de la saptamana la saptamana, unul de succes si mult asteptat de catre seriile de farmacisti si asistenti de farmacie,  mai ales ca si in acest an se pastreaza conceptul de familie. Cel al frumoasei familii „Catena”!

Din iunie si pana in septembrie, timp de o saptamana, reprezentanti ai farmaciilor CATENA din Bucuresti si din tara,  participa la Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud, unde se deruleaza un program elaborat special. Experientele de team building organizate de Ability training - Irina Stancu sunt unice, workshop-urile, activitatile sportive sunt pe cat de placute, pe atat de provocatoare, fiind mai degraba un "examen", prin care "elevii" isi dovedesc spiritul de echipa, creativitatea, adaptabilitatea si dorinta de implicare, urmand sa le impartaseasca apoi in comunicarea cu clientii farmaciilor Catena.

 

Anul acesta tema cursului creat si sustinut de echipa Ability Traning in frunte cu Irina Stancu este ”Creativitatea în profesia de farmacist”! 

 

Acest material va este oferit de Catena.

 

Realizator: Alexandra Lupu

Operator Imagine: Silviu Crangureanu

Editor: Stanislav PescuCuvinte cheie
Farmacistul Catena,  creativitate&adaptabilitate&responsabilitate, dincolo de halate,  Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud 2019,  team building, Ability training,  Irina Stancu, creativitatea în profesia de farmacist, Catena, farmacia inimii, SensoSanatate, SensoTV  

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.