Colegi si prieteni la Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VII-a 21 iulie - 27 iulie 2019

Deschide videoclipul

Scoala de Vara „Catena” de la Eforie Sud continua cu mare succes la fiecare serie de farmacisti si asistente de farmacie care, alaturi de membrii familiilor petrec la malul marii, in serii de o saptamana cate o saptamana.

Cu zile productive si de reconfortante, create si gandite special, astfel incat sa imbine perfect si armonios cu programul organizatorilor (echipa „Ability Training”): curs teoretic cu tema „Creativitatea in profesia de farmacist”, workshop-uri, activitati sportive (gimnastica aerobica si aquagym) si team building. Aceasta din urma activitate este si cea mai asteptata, pentru ca este ca o incununare a tot ceea ce au invatat si deprins in zilele in care au stat, au socializat si au invatat impreuna. Team-building-ul este, pentru farmacisti si familiile lor nu doar o provocare, ci si un ”examen” prin care isi dovedesc spiritul de echipa, inventivitatea, imaginatia, creativitatea, inspiratia de moment, adaptabilitatea, dorinta de implicare, aptitudinile sportive.

 

Trainerii Ability Traning” ii impart in trei echipe, fiecare cu un capitan, cu strategii si cu sloganuri proprii, iar intrecerile si probele devin astfel extrem de pasionante si de disputate. De data aceasta, cele trei echipe s-au numit „Luptatorii”, „Siena” si „Lupii de mare”. Pe langa cursuri si prezentari de produs, miscarea in aer liber si momentele in care sunt impreuna, toti farmacistii au ocazia nu doar sa petreaca o saptamana de neuitat la malul marii, ci sa se cunoasca, sa comunice, sa interactioneze, sa invete lucruri noi, utile profesiei. Ajunsi acasa, cu siguranta ei isi vor impartasi experienta dobandita si noile cunostinte la serviciu.

 

Ajuns la cea de-a VII-a editie, acest proiect se dovedeste de la saptamana la saptamana si din zi in zi, a fi unul de succes, mai ales ca si in acest an se pastreaza conceptul de familie. Cel al familiei „Catena”!

 

Acest material va este oferit de Catena.


Realizator: Oana Georgescu

Editor: Stanislav Pescu

Operator: Silviu Crangureanu


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.