Beneficiile sportului asupra sanatatii

Deschide videoclipul

Va invitam sa descoperiti beneficiile sportului asupra sanatatii povestite de doi oameni pentru care alergarea a devenit un stil de viata.

Adina Savu, 38 de ani, manager de vanzari, si Ilie Rosu, 57 de ani, colonel in rezerva, sunt doi oameni care au descoperit cu mult timp in urma beneficiile sportului.

 

Si cand este vorba de sanatate, vremea nu conteaza! Cei doi protagonisti ai filmului nostru au decis sa traiasca o viata sanatoasa si frumoasa prin sport, iar asta include si peisajul inghetat al iernii.

 

Sunt foarte diferiti, provin din medii diferite si au preocupari diferite, dar amandoi sunt pasionati de alergare si participa la maratoane in tara si strainatate.

 

Desi astazi fac performanta, la inceput fiecare a avut motivatii mult mai simple pentru a face sport: Ilie a dorit sa-si recapete sanatatea intr-un moment dificil, in timp ce Adina a vrut sa omoare plictiseala pe vremea cand era copil.

 

Dr. Silviu Stanciu, medic primar cardiolog si medicina interna la Spitalul Militar Bucuresti, prezinta argumentele medicale pentru un stil de viata din care miscarea nu trebuie sa lipseasca.

 

Realizator: Elena Buhus

 

Operator : Alex Andries

 

Editor imagine : Stanislav PescuCuvinte cheie
dr. Silviu Stanciu, Ilie Rosu, Adina Savu, maraton, stil de viata sportiv, viata sanatoasa, sportul viata mea frumoasa, alergare, miscare, sport si miscare

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.