Recuperarea medicala dupa traumatisme

Deschide videoclipul

Recuperarea medicala post traumatism este esentiala pentru vindecarea eficienta a pacientului fie ca acesta este sportiv, fie ca este o persoana care s-a accidentat in cursul unei activitati fizice curente.

Pentru un pacient care a suferit un traumatism, abordarea integrata, de la diagnostic pana la vindecare, este preferabila, deoarece ii ofera vizibilitate asupra intregii perioade de evolutie a bolii. In acest timp, o echipa multidisciplinara de medici si kinetoterapeuti asigura ceea ce in termeni medicali se numeste ”managementul de caz”.

 

Dr. Catalin Gican, medic ortoped la Clinica Centrokinetic din Bucuresti, vorbeste in interviul acordat echipei Senso TV despre importanta inceperii recuperarii medicale imediat dupa interventia chirurgicala.

 

Clinica Centrokinetic este printre putinele clinici din Romania care functioneaza in baza unor protocoale medicale predefinite, dezvoltate in concordanta cu practicile consacrate la nivel international.

 

Realizator: Elena Buhus

Operator imagine: Silviu Crangureanu

Editor montaj: Stanislav Pescu  Cuvinte cheie
ortopedie, interventie chirurgicala, recuperare medicala, Centrokinetic, dr. Catalin Gican, kinetoterapie, protocoale medicale, ortopedie integrativa

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.