Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august - 19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a

3064 vizualizariDeschide videoclipul

Din iunie si pana in septembrie, in fiecare saptamana zeci de reprezentanti ai farmaciilor Catena din Bucuresti si din tara sosesc la Eforie Sud, alaturi de membrii ai familiilor lor. 


Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a Scoala de Vara Catena, un proiect de succes 13 august -  19 august 2018 Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a

Aici este programata Scoala de Vara Catena, un proiect ajuns la a VI-a editie. Cursurile teoretice sustinute de echipa Ability Traning in frunte cu Irina Stancu (tema Creativitatea in profesia de farmacist) altereneaza cu activitatile sportive in aer liber (gimnastica aerobica - dimineata si aquagym - dupa – amiaza) si culmineaza cu team building-ul de la malul marii.

 

Este o saptamana plina pentru toti participantii, dar si pentru traineri si antrenoarele de fitness, cu un program extrem de variat si de antrenant, productiv si relaxant, dar si cu timp liber. 

 

Programul sportiv este zilnic, exercitiile sunt adaptate tuturor cursantilor, au dificultate medie si sunt sustinute de antrenoarele de fitness Dana Leu, Doina Rotaru si Olga Vezetiu.

 

Toti participa cu entuziasm, iar multi (re)descopera cu bucurie eficacitatea si efectele miscarii in aer liber.

 

Totul culmineaza cu team-building-ul cu ocazia caruia particiantii isi dovedesc abilitatile, spiritul de echipa, imaginatia, inspiratia si felul in care se dedica echipei.

 

Scoala de Vara Catena reprezinta pentru toti un mod de a se cunoaste mai bine, de a invata lucruri noi si de a petrece cat mai constructiv timpul liber impreuna. Ca intr-o mare familie! 

.
Acest material va este oferit de Catena.

Realizator:Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Editor: Nicu Pojaru


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.