Creativitate, sport si miscare in aer liber Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a 6 august - 12 august 2018

3355 vizualizariDeschide videoclipul

Programul Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud, ajunsa la cea de-a VI-a editie este unul foarte bine pus la punct, diversificat si elaborat special pentru toti cei care lucreaza in farmaciile Catena.


Creativitate, sport si miscare in aer liber Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a 6 august -  12 august 2018 Creativitate, sport si miscare in aer liber Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a 6 august -  12 august 2018 Creativitate, sport si miscare in aer liber Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a 6 august -  12 august 2018 Creativitate, sport si miscare in aer liber Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a 6 august -  12 august 2018 Creativitate, sport si miscare in aer liber Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a 6 august -  12 august 2018

De la inceput, membrii fiecarei serii sunt impartiti in cate doua grupe care participa la cursul teoretic Creativitatea in profesia de farmacist, sustinut echipa Ability Traning (Irina Stancu, Vasile Lazarescu si Daniela Dumitrescu). De-a lungul unei zile, acestia au ocazia sa isi demonstreze abilitatile, imaginatia, atentia, rabdarea, implicarea, spiritul de echipa si dorinta de a invata lucruri noi. Sunt prezentate studii de caz din domeniul farmaceutic, se organizeaza work-shop-uri, brain-storming-uri, au loc dialoguri, momente de improvizatie, exercitii de atentie si jocuri de rol. 
    

In fiecare dimineata sunt organizate pe malul marii sedintele de gimnastica aerobica, iar dupa-amiaza, cele de aquagym. Este foarte important ca toti sa inteleaga cat de mult inseamna miscarea in aer liber – spunea antrenoarea de fitness, Olga Vezetiu. Si, daca la inceput sunt reticenti, cursantii ajung repede sa participe la programul sportiv cu zambetul pe buze, sa ia totul ca o relaxare si ca ceva benefic pentru ei. Pot spune cu mandrie ca, dupa incheierea Scolii de Vara de la Eforie Sud, majoritatea dintre ei mi-au spus ca au continuat sa faca sport si acasa
     

Interesant este faptul ca pot participa la toate activitatile si membrii familiilor care ii insotesc pe farmacisti, iar rezultatele sunt spectaculoase. Adevaratul examen are loc cu ocazia team-building-ului – o intrecere intre 3 echipe, un eveniment care se desfasoara in aer liber, pe malul marii si la care participa toata lumea, de la mic la mare.

 
Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Editor: Stanislav Pescu

     


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.