Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august

3169 vizualizariDeschide videoclipul

E final de august si Scoala de Vara Catena inca are portile deschise. Timp de o saptamana, farmaciste si asistente de farmacie din toata tara participa la programul de team building cu tema Creativitate in profesia de farmacist.

 


Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august  Inspiratie si miscare Scoala de Vara Catena, Eforie Sud, editia a VI-a 19-25 august

Saptamana alterneaza cursuri si work-shop-uri sustinute de membrii echipei Ability Traning, in frunte cu Irina Stancu, in timpul carora participantii isi evalueaza abilitatile, creativitatea, resursele de inspiratie, spiritul de echipa si dorinta de a invata lucruri noi.

 

In plus, dimineata incepe cu un program de exercitii de gimnastica aerobica, ce se continua dupa amiaza cu sesiunile de aqua-gym, iubite de toata lumea.

 

La finalul unei saptamani de team-building, participantii, farmacisti si membri ai familiilor lor, isi reevalueaza ideile despre joc si miscare fizica.

 

Majoritatea marturiseste ca acorda mai multa importanta lucrului in echipa, creativitatii in gasirea de solutii la locul de munca dar si acasa si nu in ultimul rand sanatatii si miscarii fizice.

 

Dupa o saptamana intensa in familia Catena, amintirile si lucrurile invatate nu se vor sterge usor.

 

Ramane pentru fiecare certitudinea ca impreuna pot gasi solutii la orice problema si ca isi pot schimba felul de viata ca sa fie mai sanatosi, mai tonici, mai creativi si mai comunicativi atat cu colegii cat si cu familiile lor.

 

Realizatori: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu

Imagine: Silviu Crangureanu


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.