Centrokinetic - recuperare medicala pediatrica 

Deschide videoclipul

Pentru tratarea afectiunilor ortopedice si neuro-motorii ale copiilor, Clinica Centrokinetic din Bucuresti propune o abordare integrata a pacientului, de la diagnostic pana la recuperare.

O echipa mixta de medici si kinetoterapeuti cu experienta si specializari internationale, precum si tehnici si aparatura de ultima generatie, comparabila cu tot ce exista astazi  la nivel european, plaseaza Clinica Centrokinetic in topul celor mai cautate centre de profil din Bucuresti   

 

Dr. Orlando Marinescu, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica ne descrie serviciile Departamentului de Ortopedie Pediatrica, departament ce se adreseaza tuturor copiilor cu afectiuni ortopedice, de la nastere si pana la 18 ani. In colaborare cu echipa de kinetoterapeuti ai clinicii, dr. Orlando Marinescu obtine rezultate excelente.  

 

Chiar si pentru acei copii care ajung la noi intr-un stadiu avansat al afectiunilor, echipa noastra reuseste sa redea mobilitatea si normalitatea posturala si musculo-scheletala a copilului prin metode si tehnici moderne, adauga la randul sau, Ruxandra Tudosoiu, kinetoterapeut specializat pentru copii. 

 

Realizator : Elena Buhus 

Operator imagine : Silviu Crangureanu 

Editor montaj : Stanislav Pescu Cuvinte cheie
Centrokinetic, recuperare medicala pediatrica, dr. Orlando Marinescu, kinetoterapie pediatrica, kinetoterapeut Ruxandra Tudosoiu,  terapie Vojta, terapie Schroth,  mobilitate musculo-scheletala, exercitii fizice de reperare, ortopedie pediatrica. 

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.