Fara griji, cu copiii in vacanta de vara!

Deschide videoclipul

Tinerii parinti se simt adesea prinsi intre nevoia acuta de vacanta, odihna, relaxare si dorinta de a-si proteja copilul.

Sugarii si copiii mici au nevoi speciale atunci cand pleaca departe de casa si asta cere din partea parintilor fie un efort special pentru pregatirea vacantei, fie amanarea vacantei.
 

Cel mai important pentru copiii mici aflati in vacanta este ca regimul alimentar, de hidratare, de somn si in general regimul lor obisnuit de viata sa nu sufere schimbari. Acesta este motivul pentru care medicii recomanda parintilor pregatirea atenta a trusei de vacanta pentru copii.

 

Cele mai frecvente afectiuni care apar la copiii aflati in vacanta sunt enterocolitele, afectiunile respiratorii usoare si alergiile. Doamna dr. Alina Dinu, medic pediatru la Clinica Medicover din Bucuresti, ofera tuturor parintilor sfaturi practice pentru o vacanta reusita cu copiii mici.
 

Vacanta frumoasa tuturor! 

 

Realizator: Elena Buhus
Operator imagine : Silviu Crangureanu
Editor imagine: Stanislav Pescu
 Cuvinte cheie
pediatrie, trusa de vacanta pentru copii, Medicover, enterocolite, afectiuni respiratorii, alergii, dr. Alina Dinu, Catena, senso sanatate, in vacanta cu copiii, sugari, copii mici

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.