Cu Supradyn si Catena castigi energie sa calatoresti cat vrei!

Deschide videoclipul

Vino in Farmaciile Catena!!!

Cumpara Supradyn Energy sau Supradyn Fast Energy si poti castiga una dintre cele 120 de biciclete sau marele premiu, o excursie in valoare de 1000 de Euro.

Cu Supradyn si Catena castigi energie sa calatoresti cat vrei!

 

Supradyn Energy Q10 contine vitamine, minerale si coenzima Q10, ajutandu-te sa-ti pastrezi energia pe durata intregii zile. Tocmai aceasta combinatie potrivita de vitamine si minerale te ajuta sa faci fata tuturor provocarilor zilei atat de solicitante. Complexul de vitamine B contribuie la producerea energiei, iar antioxidantii joaca un rol foarte important, protejand organismul impotriva radicalilor liberi. Supradyn Energy Q10 contine 13 vitamine, 9 minerale si oligoelemente pentru starea ta de bine.

 

Supradyn Fast energy aduce multiple beneficii, fara efecte secundare

Datorita formei orodispersabile, Supradyn Fast energy se absoarbe rapid si astfel asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale, pentru un aport de energie si vitalitate. Compozitia complexa, care combina actiunea a 13 vitamine, 9 minerale si oligoelemente si coenzima Q10, este tonicul ideal in diferite situatii precum activitate sportiva intensa, convalescenta si perioade solicitante, avand o actiune sigura, rapida si garantata.

 

Campanie valabila in perioada 20 iunie - 20 august 2019, in limita stocului disponibil.

 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.