Votați Paul Georgescu! CATENA susține campionii!!!

779 vizualizariDeschide videoclipul

Înotătorul, antrenorul, profesorul, Paul Georgescu este forța românească de neoprit!


Votați Paul Georgescu! CATENA susține campionii!!!

Asociația Mondială de Înot în Ape Libere l-a nominalizat pe marele nostru campion la titlul de înotătorul anului în ape libere, după ce Paul Georgescu a obținut primul record românesc în apăînghețată, în februarie 2019!

 

Votați-l aici: 2019- wowsa- man-of -the - year ( https://openwaterswimming.com/2019-wowsa-awards/2019-wowsa-man-of-the-year-nominees/)

 

Pe această listă de elită, se regăsesc doar 13 sportivi din întreaga lume! Dă-i și tu votul, acum, pe site-ul nominalizării și susține campionii noștri alături de Catena!!!

 

Grație performanței fantastice de anul trecut, Paul s-a calificat la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate (Winter Swimming World Championship, IISA).

 

În 2016, Paul Georgescu devenea campion la traversarea Canalului Mânecii! A fost și este este cel mai rapid român care a trecut, fără costum de neopren,prin apele reci ca gheața ale strâmtorii dintre sudul Angliei și nordul Franței, care leagă Oceanul Atlantic cu Marea Nordului. Timpul obținut a fost de doar de 13 ore și 34 de minute. Deși distanța dintre malul englez și cel francez este de aproximativ 34 de kilometri, Paul a înotat 53 de kilometri din cauza curenților puternici, ceea ce face performanța sa și mai remarcabilă.

 

Paul Georgescu deține și titlul de „Triple Crown” (English Channel – 54 km, Catalina Channel, SUA – 35 km si Manhattan Island, SUA – 48,5 km).

 

Marele sau vis este săîncheie, anul acesta, și proiectul „Ocean’s Seven”, echivalentul „Seven Summits” al alpiniștilor care au reușit să cucereasca cele 7 mari vârfuri ale lumii.

 

Până atunci, haideți să-l votăm cu toții aici:2019- wowsa- man-of -the - year ( https://openwaterswimming.com/2019-wowsa-awards/2019-wowsa-man-of-the-year-nominees/)

 

În realizarea performanțelor sale unice, Paul Georgescu a fost și este susținut, constant, de Catena, farmacia care este alături de campionii României.

 

Iar martor al sportivului nostruîn drumul său către succes a fost și este Sensotv.ro!

 

Români, votați Paul Georgescu!


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.