Catena alaturi de eroii in alb

Deschide videoclipul

În aceste zile de cumpănă și grea încercare, contează mai mult decât oricând să fim împreună, să ne ajutăm unul pe celălalt și să îi susținem cât se poate de mult pe eroii noștri în alb, cadrele medicale.

Pentru asta, directorul general CATENA, doamna Alina Marinescu, a anunțat în direct, în cadrul Teledonului „Români împreună”, organizat de Antena 1, donarea sumei de 100.000 euro atât de necesari achiziționării echipamentelor de protecție pentru medici, asistente și infirmiere, dar a și adresat mulțumiri călduroase farmaciștilor și asistenților de farmaciști care sunt tot la datorie și ajută cu empatie, dedicație și profesionalism fiecare pacient care trece pragul farmaciilor CATENA.

 

Amintim și de donația de 100.000 euro făcută de lanțul de farmacii CATENA către Fondul de Urgență pentru susținerea sistemului medical românesc, inițiat de Organizația Salvați Copiii România prin care secțiile de primiri urgențe din spitalele de pediatrie își îmbunătățesc resursele medicale, astfel încât micuților să le crească considerabil șansa la viață.

 

Suntem, ca de obicei, alături de pacienții noștri pentru care nu ratăm nicio șansă de a le arăta susținerea și ajutorul prin campanii umanitare, profesionalism, promoții și concursuri, iar „acum ori niciodată” cum este scris chiar în imnul tării noastre, suntem uniți, suntem împreună, suntem puternici și găsim resurse prețioase pentru a fii alături de oamenii care și-au pus toată nădejdea în noi.

 

Sursa video: Antena 1


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.