Perna electrica FH 310

Deschide videoclipul

  Pentru ce este recomandata perna electrica?

Perna electrica este recomandata pentru ameliorarea durerilor de spate si piept, durerilor articulare si abdominale, durerilor menstruale. Practic este un adjuvant ce contribuie la scaderea intensitatii durerii prin intermediul caldurii (in medicina poarta numele de termoterapie).

Aceasta este ultraflexibila si nu are niciun fel de componente care ar putea incomoda utilizatorul. Perna electrica dispune de trei trepte de temperatura si oprire autamata dupa 90 minute de functionare continua. Perna electrica este construita respectand standarde de siguranta inalte in functionare, aceasta incluzand un sistem suplimentar de securitate.
Caracteristici ale pernei electrice

Dispune de o fata detasabila ce poate fi spalata la masina. Ca si caracteristici tehnice, pe langa cele 3 trepte de temperatura perna are o forma ergonomica ce se pliaza perfect pe mijlocul pacientului. Datorita filamentului de incalzire ultra-subtire, perna se incalzeste rapid, distribuind caldura uniform pe toata suprafata ei. Dupa 90 de minute de functionare continua, perna se opreste automat, suprafata termica fiind de 30x61 cm. Perna are un design placut, se poate aplica si intretine foarte usor.


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.