Reconstructia mamara


This website is best viewed with Flash Player .

Dr.Alexandru Croitoru-medic primar chirurg, sef sectie Chirurgie II, Spitalul Clinic Colentina, vorbeste despre importanta reconstructiei mamare si de modul in care ea poate fi realizata.

Reconstructia sanului (proteza mamara) este o interventie chirurgicala, individualizata ce are ca scop refacerea aspectului natural al sanului atunci cand acesta lipseste dupa o operatie de mastectomie. Aceasta operatie are o mare incarcatura psiho-emotionala pentru o femeie care a pierdut sanul in urma unui diagnostic de cancer la san si de o interventie chirurgicala de indepartare a tesutului infestat.Prin aceasta interventie se reuseste cresterea stimei de sine, imbunatatirea imaginii de sine, de asemenea ea ajuta la a creste increderea in fortele proprii si la calitatea vietii persoanei afectate.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Claudia AntonCuvinte cheie
reconstructie mamara, cancer san, protezare mamara, chirurgie reconstructive, reconstructia sanului, dr.alexandru croitoru, chirurgie spitalul colentina, catena, farmacie, sensotv, senso

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.