Tot ce trebuie sa stii despre insomnie

Deschide videoclipul

Daca si tu te confrunti cu insomnia, afla ca nu esti singurul! Insomnia este o situatie cu care multi adulti se confrunta.

Statisticile arata ca aproximativ 50% din populatie se confrunta cu insomnia, la un moment dat in viata. Insomniacii adorm foarte greu sau nu reusesc sa ramana adormiti odata ce au reusit sa se relaxeze si sa adoarma.

 

De obicei, starea se imbunatateste o data cu modificarea stiluiui de viata, obiceiurilor si tiparelor in ceea ce priveste mersul la culcare, insa cel mai indicat este sa ceri sfatul unui medic daca te confrunti cu aceasta problema de mai mult de o luna. In ceea ce priveste efectele insomniei pe termen lung, acestea pot fi devastatoare.

 

Despre importanta somnului, cauzele si efectele insomniei, puteti afla mai mult din interviul acordat de Mona Ciurezu, psiholog si consultant specialist in somnul copilului si adultului.

 

Realizator: Alexandra Lupu

Operator imagine: Silviu Crangureanu

Editor montaj: Stanislav PescuCuvinte cheie
insomnia, insomnie, insomniaci, cauzele insomniei, interviu insomnie

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.