Hafkalk, produse premium din Islanda numai la Catena

Despe Islanda stim, in afara faptului ca este de o frumusete care iti taie respiratia, ca acolo traiesc unii dintre cei mai longevivi oameni de pe planeta. In afara dietei bazate pe peste, cercetatorii au stabilit ca si clima i-a facut pe islandezi mai rezistenti si mai puternici.

3653 vizualizari

Compania Halfkalk a luat nastere in anul 2000 intr-un satuc din nord-vestul Islandei, regiune faimoasa pentru fiordurile spectaculoase. Halfkalk foloseste ingrdiente naturale din surse marine, cum ar fi algele rosii. Produsele Halfkalk nu contin substante de umplere sau aditivi, doar ingrediente active pure, fiind certificate pentrumetode de  productie ecologica si sustenabila.

Ocean Calcium este un complex natural unic  de multi-minerale derivate din algele marine, aflate în apele cristaline din partea de nord-vest a Islandei. Algele roșii calcifiate conțin calciu pur,  magneziu și urme de alte 72 minerale inclusiv Iod, Cobalt, Fier, Magneziu, Zinc, Seleniu, Mangan, Potasiu și Cupru. 

Ocean Calm este produs dintr-un extract natural de magneziu marin și alge roșii calcifiate.  Ocean Calm oferă magneziu și calciu într-o proporție îmbunătățită de magneziu pentru a compensa problema deficitului de magneziu, predominantă in  dietele bogate în alimente procesate. 

Ocean Power este o formulă de suport mineral energizantă cu extract de magneziu marin natural  si aspartat de zinc biodisponibil. Conţine, de asemenea, şi vitamina C și vitamina B6 în formă activă, care, spre deosebire de alte forme nu necesită metabolizarea de către ficat. 
Amestecurile de minerale naturale din produsele Halfkalk sustin energetica meabolismului, acopera deficientele si cresc imunitatea!
 
Realizator: Mihaela Moldoveanu
Editor: Nicu PojaruHafkalk, produse premium din Islanda numai la Catena

ComentariiNumeComentariu