Hernia de disc - metode moderne de recuperare medicala

Deschide videoclipul

Hernia de disc este o conditie relativ comuna, care poate aparea oriunde de-a lungul coloanei vertebrale, dar adesea afecteaza regiunea inferioara a spatelui sau gatului.

Atunci cand un disc este deteriorat, acesta se poate umfla sau se poate rupe. Specialistii recomanda un tratament care imbina proceduri de fizioterapie, terapie manuala, masajul terapeutic, kinetoterapie si terapia de decompresie spinala. Hernia de disc produce durere si limiteaza mobilitatea, ceea ce afecteaza calitatea vietii, in activitatile de zi cu zi, casnice, profesionale sau sportive.

Clinica Centrokinetic dispune de unul dintre cele mai performate sisteme de recuperare din Bucuresti, avand o echipa de kinetoterapeuti experimentati si supraspecializati in tara si in strainatate. In Departamentul de Recuperare a Afectiunilor de Coloana, pacientii sunt abordati atat profilactic, in scopul evitarii interventiilor chirurgicale, cat si postoperator, pe toata perioada necesara pana la recuperarea completa a mobilitatii si capacitatilor fizice ale organismului.

Departamentul este condus de dr. Georgiana Tache, medic primar de recuperare, care descrie in interviul acordat echipei SensoTV procedurile, tehnologia si echipa de kinetoterapeuti de la Centrokinetic.

 

Oferim pacientilor terapii care presupun terapii fizical-kinetice clasice, dar alaturi de care noi oferim pacientilor nostri si alte proceduri – laserterapie, crioterapie, tekarterapie – de asemenea terapia prin miscare. Si ce este special la Centrokinetic este faptul ca urmarim pacientul in dinamica, pe perioada mai multor luni. De asemenea, avem kinetoterapeuti specializati si supraspecializati in anumite tehnici si proceduri, astfel incat cele 3 elemente fac excelenta: dotare, programe aplicate si personal specializat. 

 

Ca si hernia de disc, si celelalte afectiuni ale coloanei vertebrale se trateaza cu succes la Centrokinetic prin terapii moderne de recuperare : sciatica, lombosciatica, spondiloza, scolioza, discopatia, etc.  

 

Realizator: Elena Buhus

Operator imagine: Alex Andries

Editor montaj: Stanislav PescuCuvinte cheie
Centrokinetic, recuperare medicala, kinetoterapie, dr. Georgiana Tache, hernie de disc, sciatica, lombosciatica, spondiloza, scolioza, discopatie, laserterapie, vacuum, crioterapie, terapie tekar, proceduri fizicale, terapia prin miscare.

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.