Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a, 16 iulie - 22 iulie 2018

1208 vizualizari

Deschide videoclipul

Una dintre cheile succesului Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud la care participa in fiecare saptamana farmacisti din toata tara insotiti de membri ai familiilor lor, este evidentierea, promovarea si insusirea spiritului de echipa. Calitatile de lider ies de fiecare data in evidenta si sunt folosite la proba de team-building unde trei echipe sunt conduse de cate un capitan de echipa. Elaborarea si derularea programului de pregatire, dar si coordonarea intregii activitati apartin echipei Ability Traning (Irina Stancu, Vasile Lazarescu, Daniela Dumitrescu) si antrenoarelor Doina Rotaru, Alina Ialomiteanu, Dana Leu s.a.


Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a, 16 iulie - 22 iulie 2018 Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a, 16 iulie - 22 iulie 2018 Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a, 16 iulie - 22 iulie 2018 Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a, 16 iulie - 22 iulie 2018 Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud, editia a VI-a, 16 iulie - 22 iulie 2018

Team-building-ul, care are loc pe malul marii, este ca o incununare a cunostintelor dobandite si abilitatilor descoperite si formate la cursul teoretic (in acest an, tema principala este „Creativitatea in profesia de farmacist”), dar si la sedintele zilnice de antrenamente si  miscare in aer liber (aqua gym si aerobic).  Cursantii sunt impartiti de obicei in 3 grupe si trebuie sa participe la probe antrenante, amuzante, dar si solicitante din punct de vedere mental si fizic. Cu totii trebuie sa puna in aplicare tot ceea au invatat, dar sa isi dovedeasca si experienta, abilitatile, imaginatia, ingeniozitatea, capacitatea de comunicare si spiritul de echipa. De fiecare data alaturi membrii familiilor (soti, sotii, copii, parinti, frati, surori), prietenii, mereu entuziasti, veseli, implicati si care tin sa arate ca formeaza cu totii o mare familie unde spiritul de echipa iese mereu invingator. Pentru ca toti fac parte si reprezinta o mare familie, asa cum este Catena.
     
Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Editor: Stanislav Pescu

 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.