Tabara Catena - diferiti dar uniti

Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud editia a V-a, 21 august – 27 august 2017
 
Farmaciste si farmacisti sositi la Eforie Sud din toata tara, impreuna cu membri ai familiilor lor, continua sa participe timp de o saptamana la programul Scolii de Vara Catena ajunsa la cea de-a V-a editie. De succes!

3156 vizualizari

Echipa de traineri de la Ability Training, partener traditional al Catena este coordonata de Irina Stancu. Titlul cursului la care participa farmacistii este Leaderhip, iar obiectivele acestuia sunt: sa-si adapteze stilul de leadership in functie de fiecare angajat, sa gaseasca forme de motivare a angajatilor, sa imbunatatesca perfromanta angajatilor si sa ofere un feedback constructiv. Toate sunt atinse la finalul cursului care culmineaza cu provocarea cursantilor la team-building-ul desfasurat pe plaja, in aer liber, dar si cu propriul feedback pe care, la final il acorda unul celuilalt. Cum? Scriindu-si reciproc impresiile pe o foaie mare de hartie, fixata pe spatele fiecaruia. Exista si o festivitate de premiere cu toate cele trei echipe pe...podium, iar echipa Ability Training acorda si premii speciale, simbolice celor care s-au remarcat mai ales in timpul probelor de la team-building.
Nu este neglijata nici miscarea in aer liber, dimineata – gimanstica aerobica, dupa-amiaza – aquagym, sedintele de sport fiind sustinute de antrenoare profesioniste de fitness si aerobic. De data aceasta, Mihaela Curiac a sustinut si coordonat sedintele de antrenament, ea fiind si stundenta la Universitatea de Arte Plastice din Bucuresti.
Scoala de Vara Catena Eforie Sud 2017 este un succes si va cotinua cu siguranta, majoritatea farmacistelor aprciind si faptul ca pot participa la un asemenea proiect si impreuna cu familiile lor. Pentru, pana la urma toti au de invatat dintr-o experienta atat de frumoasa si de completa, dar mai ales, toti alcatuiesc o mare familie, Catena!
Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu
Operator: Alex Andries
Editor: Nicu PojaruTabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti Tabara Catena - diferiti dar uniti

ComentariiNumeComentariu