Din nou impreuna la Scoala de Vara Catena, Eforie Sud 2022

Deschide videoclipul

Scoala de Vara „Catena” de la Eforie Sud, proiectul de suflet care s-a bucurat de un succes considerabil printre reprezentantii farmaciilor Catena din toata tara, ani la rand, a revenit in forta.

Cea de-a opta editie a mult asteptatului proiect a debutat cu o prezentare a brandurilor proprii Catena: Naturalis, Assista, Benesio si Rilastil, sustinuta de Andreea Bunea, farmacist Catena si Veronica Ripeanu, Product Manager Own Brands Catena. In cadrul acestui training, cursantele au aflat lucruri noi si au avut ocazia sa isi impartaseasca experienta dobandita in lucrul si interactiunea cu clientii farmaciilor CATENA. “Fiecare dintre noi vine cu experienta proprie din farmacie si cred ca este foarte important sa transmitem, de la o serie la alta, cateva trucuri sau informatii in plus, care sa faciliteze comunicarea cu pacientul”, a spus Andreea Bunea, farmacist Catena si trainerul acestui curs.

 

Pe langa orele de curs, Scoala de Vara Catena a adus, ca de fiecare data, multa voie buna, relaxare si bucuria revederii!

 

Acest material va este oferit de Catena.

 

Realizator: Alexandra Munteanu

Operatori: Alex Andries, Mihai Stirbu

Editor: Stanislav Pescu

 Cuvinte cheie
SensoSanatate, Scoala de vara Catena, Tabara de vara Catena, Eforie Sud 2022, scoala de vara pentru farmaciste, farmacistele Catena, farmaciile Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.