Sanatatea in slujba profesionalismului

Deschide videoclipul

Incepand cu luna iunie si pana in septembrie, timp de o saptamana, reprezentanti ai farmaciilor CATENA din Bucuresti si din tara,  participa la Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud.

De trei ori pe zi, dimineata, dupa-amiaza (aqua gym) si seara au loc sedinte de  exercitii si antrenamente in aer liber si pe plaja) sustinute de antrenoarea Laura Georgescu.

 

Stilul de viata sanatos este asociat cu un meniu hipocaloric bazat pe fructe, lactate si proteine, necesarul zilnic de calorii fiind calculat foarte atent.

 

In fiecare zi, seriile de cursante afla lucruri noi si au ocazia sa isi impartaseasca experienta dobandita in lucrul, interactiunea si comunicarea cu clientii farmaciilor Catena.

 

Realizator: Oana Georgescu

Imagine: Silviu Crangureanu

Editor: Stanislav PescuCuvinte cheie
sanatatea in slujba profesionalismului, SensoSanatate, scoala de vara 2019, scoala de vara Catena 2019, Eforie Sud 2019,  Laura Georgescu, Catena farmacia inimii, farmaciile Catena, scoala de vara pentru farmaciste, SensoTV

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.