Creativitatea în profesia de farmacist

905 vizualizariDeschide videoclipul

Şcoala de Vară Catena, Eforie Sud 2018, ediția a VII-a  30 iunie – 6 iulie 2019


Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist  Creativitatea în profesia de farmacist

Demarat in anul 2013, adica exact acum sapte ani, proiectul „Scoala de Vara Catena Eforie Sud” s-a bucurat de la bun inceput de succes, dovednindu-se ca a fost o initiativa mai mult decat laudabila

 

Timp de trei luni (iunie - septembrie), cate o saptamana, an de an, farmaciste, farmacisti si asistenti de farmacie de la farmaciile ”Catena” din Bucuresti si din tara participa cursurile Scolii de Vara de la malul marii. Remarcabil este faptul că, ultimele editii au adus o noutate in organizare: reprezentantii farmaciilor „Catena” vin insotiti de membri ai familiilor lor, de soti, sotii, copii, frati sau surori. 

 

Programul este creat special, atat din punctul de vedere al pregatirii teoretice si a prezentarilor de produs, la care participa farmacistii, cat si a pregatirii fizice si sportive (aqua-gym si aerobic in aer liber). Probele din cadrul Team-building-ului care are loc pe plajă sunt amuzante, antrenante, solicitante si provocatoare si au rolul de a pune in valoare, atat spiritul de echipa, cat si imaginatia, implicarea si creativitatea. 

 

La „Scoala de Vara Catena” de la Eforie Sud toti participantii au ocazia nu doar sa petreaca o saptamana de neuitat la malul marii, ci si sa invete lucruri noi, utile profesiei de farmacist, sa isi impartaseasca colegilor experienta dobandita in lucrul, interactiunea si comunicarea cu clientii farmaciilor „Catena”, dar si sa adopte un regim de viata sanatos, prin miscare in aer liber. La seria de la inceputul lunii iulie, coordonator al sedintelor de aerobic şi aqua-gym a fost antrenoarea de fitness, Dana Leu.

 

Si anul acesta tema cursului creat si sustinut de echipa Ability Traning in frunte cu Irina Stancu este ”Creativitatea în profesia de farmacist”. Iata doar cateva dintre temele cursurilor din anii trecuti: ”Gestionarea emoțiilor în relația cu clientul”, ”Clientul dificil”, „Managementul relatiei cu clientul”, „Customer Experience Management”, „A fi sau a nu fi consultant - Deontologie, responsabilitate, integritate”, „Leadership si motivarea echipei”.

 

Acest material va este oferit de Catena.

 

Realizator: Oana Georgescu
Editor: Stanislav Pescu
Foto: Silviu Crangureanu
 Cuvinte cheie
 ?coala de Var? Catena 2019, Eforie Sud iulie 2019, edi?ia a VII-a, creativitatea în profesia de farmacist,  Dana Leu,  Ability Traning,  Irina Stancu, rela?ia cu clientul, clientul dificil, managementul relatiei cu clientul, Customer Experience Management, deontologie, responsabilitate, integritate, leadership,  motivarea echipei.

ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.