Infertilitatea, o problema moderna cu un parcurs anevoios

Deschide videoclipul

Aproximativ 1 din 4 cupluri se confrunta cu problema infertilitatii”, isi incepe interviul doamna doctor Diana Cocei, embriolog senior in cadrul clinicii Columna Medical Center.

Vestea buna este ca am aflat ca exista doua programe care sprijina cuplurile infertile, precum si alte lucruri interesante despre infertilitate si tratamentul ei.

 

Infertilitatea este un fenomen in continua crestere care se acutizează de la an la an si am aflat din experienta doamnei doctor ca, incidenta este de 1 la 1 ( femeie/bărbat).

 

Columna Medical Center este una dintre clinicile care acorda sprijin in ceea ce priveste procedurile de fertilizare prin programele derulate de autoritati. 

 

Primaria Municipiului Bucuresti desfasoara, incepand cu vara anului 2018, programul O SANSA PENTRU CUPLURILE INFERTILE, care are ca principal obiectiv cresterea natalitatii pe raza capitalei. Prin acordarea unui sprijin financiar in sistem de voucher, cuplurile interesate vor beneficia de proceduri si tratamente specializate cu privire la fertilizarea in vitro.

 

Farmaciile Catena continua participarea la acest program prin sustinerea cuplurilor afectate doritoare de solutionarea acestei probleme cu:

 

- produse recomandate de catre medicul specialist obstetrica-ginecologie (in raport cu stimularea ovariana, medicamente pentru fertilitate la femei),

 

- indrumarile potrivite in ceea ce priveste perioada de fertilitate,

 

- informatii si sfaturi pentru gamele de medicamente destinate fertilitatii.

 

Realizator: Alexandra Lupu

Imagine: Silviu Crangureanu

Editor: Stanislav PescuCuvinte cheie
infertilitate, dr Diana Cocei, program cupluri infertile, procedure medicale infertilitate, embriolog senior, cupluri infertile, fertilizare in vitro

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.