Maratonul Dunarii 2014

Deschide videoclipul
Maratonul Dunarii 2014, final de sezon cu succes pentru CATENA RACING TEAM 
Organizata de Riders Club, competitia de mountain bike Maratonul Dunarii a incheiat practic sezonul competitional de ciclism. 
 
Membrii CATENA RACING TEAM s-au aliniat la start-ul concursului care a insumat nu mai putin de 45 de kilometri de teren accidentat, cu portiuni dese de noroi si cu vantul batand din fata! Un veritabil maraton ciclist pe malul fluviului care a adunat sute de participanti. Startul s-a dat in comuna Prundu si, desi vremea s-a inrautatit, frigul nu i-a deranjat pe rutierii de la Maratonului Ciclist al Dunarii, care s-au bucurat de un peisaj variat de-a lungul cursului Dunarii (in sudul judetului Giurgiu, zona km fluviali 456 - 462).

Alte doua medalii pentru CATENA RACING TEAM


Succesul reprezentantelor CATENA RACING TEAM, (Constanta Papagheorghe – Medalie de Aur si Maria Margean – Medalie de Bronz) la Maratonul ciclist al Dunarii a marcat in stil mare sezonul competitional (pe doua roti) foarte bun al anului 2014. 

Toti membrii CRT au trecut linia de sosire a acestui super maraton care, prin combinatia de forme geografice a dat o nota aparte acestui final de sezon. 

Constanta Papagheorghe (functionar administrativ, Dep.Dezvoltare FILDAS si CATENA Grup) a mai cucerit o medalie de aur si la penultima competitie de ciclism Haiduci si Domnite, organizata in zona Moara Vlasiei - Padurea Surlari - Caldarusani
 

Maratonul Ciclist al Dunarii… 


…organizat de Razvan Juganaru, multiplu campion national MTB, Ciclocross si Velodrom a fost o surpriza oferita riderilor si datorita traseului. Pe final de sezon a fost un rezultat neasteptat din punctul meu de vedere - a spus Alex Stancu, castigatorul concursului. De la penultimul concurs am lasat-o mai moale cu antrenamentele si cu pregatirea. Si nu ma asteptam ca astazi sa ma simt atat de bine, ca astazi sa castig ultimul concurs din acest an. A fost bine. Sa zic ca anul asta am avut o forma buna si m-am obisnuit sa fiu pe podium
Felicitari colegelor noastre!

BRAVO CATENA RACING TEAM!


Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros
Cuvinte cheie
CATENA RACING TEAM, Maratonul Dunarii, MTB, Riders Club, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.