Votați Paul Georgescu! CATENA susține campionii!!!

Deschide videoclipul

Înotătorul, antrenorul, profesorul, Paul Georgescu este forța românească de neoprit!

Asociația Mondială de Înot în Ape Libere l-a nominalizat pe marele nostru campion la titlul de înotătorul anului în ape libere, după ce Paul Georgescu a obținut primul record românesc în apăînghețată, în februarie 2019!

 

Votați-l aici: 2019- wowsa- man-of -the - year ( https://openwaterswimming.com/2019-wowsa-awards/2019-wowsa-man-of-the-year-nominees/)

 

Pe această listă de elită, se regăsesc doar 13 sportivi din întreaga lume! Dă-i și tu votul, acum, pe site-ul nominalizării și susține campionii noștri alături de Catena!!!

 

Grație performanței fantastice de anul trecut, Paul s-a calificat la Campionatul Mondial de Înot în Ape Înghețate (Winter Swimming World Championship, IISA).

 

În 2016, Paul Georgescu devenea campion la traversarea Canalului Mânecii! A fost și este este cel mai rapid român care a trecut, fără costum de neopren,prin apele reci ca gheața ale strâmtorii dintre sudul Angliei și nordul Franței, care leagă Oceanul Atlantic cu Marea Nordului. Timpul obținut a fost de doar de 13 ore și 34 de minute. Deși distanța dintre malul englez și cel francez este de aproximativ 34 de kilometri, Paul a înotat 53 de kilometri din cauza curenților puternici, ceea ce face performanța sa și mai remarcabilă.

 

Paul Georgescu deține și titlul de „Triple Crown” (English Channel – 54 km, Catalina Channel, SUA – 35 km si Manhattan Island, SUA – 48,5 km).

 

Marele sau vis este săîncheie, anul acesta, și proiectul „Ocean’s Seven”, echivalentul „Seven Summits” al alpiniștilor care au reușit să cucereasca cele 7 mari vârfuri ale lumii.

 

Până atunci, haideți să-l votăm cu toții aici:2019- wowsa- man-of -the - year ( https://openwaterswimming.com/2019-wowsa-awards/2019-wowsa-man-of-the-year-nominees/)

 

În realizarea performanțelor sale unice, Paul Georgescu a fost și este susținut, constant, de Catena, farmacia care este alături de campionii României.

 

Iar martor al sportivului nostruîn drumul său către succes a fost și este Sensotv.ro!

 

Români, votați Paul Georgescu!


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.