Mesaj de sarbatori din Oceanul Indian de la navigatorul Marius Albu

Deschide videoclipul

Mesaj video emoționant transmis de sărbători din Oceanul Indian de navigatorul Marius Albu: „Din mijlocul Oceanului Indian, doresc să urez tuturor românilor „Crăciun Fericit și La mulți ani!”. Să ne revedem cu bine în anul 2020!”

Aceasta este o parte din mesajul plin de candoare și dor de țară pe care a ținut să ni-l adreseze celebrul navigator Marius Albu, prin intermediul unei înregistrări video, pe care a realizat-o de la celălalt capăt al lumii, unde este doar el și...natura.

 

Întregul său mesaj, pentru noi toți, îl puteți vedea din materialul video realizat de el! Susținut de Fildas-Catena Group în demersul său unic și extrem de curajos de a face înconjurul lumii la bordul unui velier, de unul singur și fără niciun punct de oprire, temerarul Marius Albu ni se arată plin de optimism și de bucuros să ne poată vorbi, chiar dacă nu în mod indirect.

 

Catena susține performanța românească, dovedită, încă o dată, și prin prisma acestui navigator parcă fără de frică, parcă fără de oprire.

 

Ca prim român care face o astfel de călătorie impresionantă, Marius Albu devine un model pentru noi toți, un simbol al faptului că orice barieră în viață poate fi depășită. Marius Albu este doar el cu marea din luna octombrie, când a pornit din Gibraltar, într-o cursă pe apele Pământului de 240 de zile și de aproape 52.000 de kilometri ( sau 28.000 de mile).

 

Este un periplu solidar care se va încheia tot în Gibraltar peste câteva luni.

 

Fildas-Catena Group îi transmite mulțumiri lui Marius Albu pentru frumosul mesaj de sărbători și îi transmite sănătate și să revină cu bine acasă!

 

La mulți ani, Marius Albu, și din partea Fildas-Catena Group și a tuturor românilor care vă admiră și vă așteaptă acasă!

 

 


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.