Secom MSM

Secom MSM 90cps reprezinta o asociere de extracte naturale care contribuie la ameliorarea durerilor osteoarticulare si musculare, dar si la refacerea tesuturilor.

903 vizualizari

Beneficii:

imbunatatirea structurii si mobilitatii articulare

reducerea durerilor osteoarticulare si musculare (reduce actiunea enzimelor COX-2 si 5-LOX, dar si generarea prostaglandinelor PGE2 si a leucotrienei LTB4)

protejarea peretilor vasculari, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor, oaselor

protejarea mucoasei gastrointestinale si a vezicii urinare, a pielii, a parului si a unghiilor (participa la sinteza sulfatului de glucozamina si a acidului hyaluronic, reduce actiunea 5-LOX si generarea leucotrienei LTB4)

Compozitie:

Secom MSM 90cps contine 5 ingrediente naturale: extract din Gheara diavolului, Curcuma, Boswellia, Gheara Matei si compusul special MSM (OptiMSM®), un nutrient esential necesar functionarii sanatoase a organismului, care au rol de reconstructie la nivelul tesuturilor.

Mod de administrare:

Se recomanda cate 2 capsule pe zi, la masa sau conform indicatiilor consultantului de specialitate. Pentru ca produsul include ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variatii de culoare, miros sau aspect de la un lot la altul, acestea neindicand o modificare a eficacitatii sau sigurantei produsului.

Contraindicatii:

MSM 90cps nu se administreaza femeilor insarcinate sau care alapteaza.

30% reducere

Realizator: Oana Georgescu
Editor: Andreea BabarusiSecom MSM

ComentariiNumeComentariu