Gama Zdrovit Bilomag Forte

Bilomag Forte – Supliment pentru memorie si concentrare, 90 capsule + 30 capsule - Catena

Bilomag Forte contine Ginkgo biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6. Extractul de Ginkgo biloba sustine functionarea intregului sistem circulator, lecitina sprijina functionarea optima a sistemului nervos, iar vitamina B6 si magneziul mentin sanatatea psihica si reduc oboseala si epuizarea. Suplimentul are, asadar, efecte benefice asupra memoriei, concentrarii si circulatiei periferice. 

972 vizualizari

Bilomag Forte Circulatie, 60 capsule - Catena

Bilomag Forte Circulatie este un preparat complex care contine Ginkgo biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6. Impreuna, acestea stimuleaza circulatia periferica. Extractul de Ginkgo biloba sustine circulatia cerebrala si buna functionare a sistemului circulator; lecitina asigura buna functionare a sistemului nervos, iar vitamina B6 si magneziul mentin sanatatea psihica si reduc oboseala si epuizarea. 

Bilomag Forte Circulatie – Pentru imbunatatirea circulatiei periferice, 90 caps. + 30 caps. - Catena

Bilomag Forte Circulatie este un supliment alimentar ce contine extracte de Ginkgo biloba, Ginseng siberian si minerale precum magneziu si fier. Cele 4 componente ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice. Extractul de Ginkgo biloba imbunatateste functionarea intregului sistem circulator, neutralizeaza radicalii liberi si creste cantitatea de oxigen din tesuturi. Ginsengul siberian creste rezistenta organismului la stres, stimuleaza imunitatea si asigura buna functionare a sistemului circulator. Fierul din continutul suplimentului Bilomag Forte Circulatie contribuie la formarea globulelor rosii, iar magneziul – la functionarea normala a sistemului nervos si muscular.

Bilomag Forte, 60 capsule - Catena

Bilomag Forte este un supliment alimentar ideal pentru imbunatatirea memoriei si a circulatiei periferice, datorita compozitiei complexe cu extract de Ginkgo Biloba, lecitina, magneziu si vitamina B6. Utilizat in medicina traditionala asiatica de mii de ani, Ginkgo Biloba sustine oxigenarea creierului si, respectiv, circulatia la nivelul creierului, functionarea intregului sistem circulator si protectia celulelor nervoase impotriva radicalilor liberi, regasindu-se si in compozitia Bilomag Forte de la Zdrovit. Lecitina se regaseste in fiecare celula nervoasa si este responsabila de functionarea optima a sistemului nervos, in timp ce vitamina B6 + magneziu reprezinta o combinatie perfecta pentru functionarea normala a sistemului nervos si reducerea senzatiei de epuizare.

cadou Zdrovit Ca+Mg+Zn+C x 20tb.eff

Realizator: Mihaela Moldoveanu
Editor: Stanislav PescuGama Zdrovit Bilomag Forte

ComentariiNumeComentariu