Naturalis Tripleta Calciu, Magneziu, Zinc

Cine isi doreste un corp sanatos si atragator, plin de energie, claritate mentala si buna dispozitie, are nevoie ca pe langa miscare, stil de viata si dieta, sa-si acopere deficientele de vitamine si minerale din corp. Poate nu stiti cat de importanta este pentru organism tripleta calciu, magneziu, zinc. Este esentiala  pentru un sistem nervos puternic si relaxat.  

2356 vizualizari

Iar Naturalis Calciu Magneziu Zinc este un supliment alimentar ce lupta eficient impotriva deficientelor celor trei minerale esentiale.

Deficiente apar chiar si la oamenii  care se hranesc sanatos si variat.

De exemplu, cand calciul lipseste din organism, se instaleaza insomniile, starile de irascibilitate, depresie si chiar atacuri de panica.

Cand avem o deficienta de magneziu,  apar crampele musculare, oboseala, accidentele cardiovasculare.

Persoanele cu deficit de zinc se recunosc dupa parul cu aspect bolnavicios, unghii cu pete albe, tulburari de somn si probleme cu ochii.

Naturalis Calciu Magneziu Zinc este un supliment alimentar ce trateaza deficientele de minerale din organism.

Calciul ajuta la dezvoltarea si mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, iar magneziul regleaza transportul calciului si este esential pentru mineralizarea oaselor.

Zincul este esential pentru buna functionare a organismului uman, combate racelile, ajuta la  vindecarea leziunilor si prin acestea, creste imunitatea! 

Realizator: Mihaela Moldoveanu
Editor: Nicu PojaruNaturalis Tripleta Calciu, Magneziu, Zinc

ComentariiNumeComentariu