Naturalis Complex Magneziu si vitamina B6

In zilele noastre, stresul si lipsa relaxarii necesare refacerii organismului, sunt cauzle unor depresii severe, tulburari ale sistemului nervos sau boli grave. Esentiale pentru o viata buna sunt atat dieta si miscarea cat si asigurarea vitaminelor si mineralelor necesare pentru functionarea optima a acestei masinarii complexe care este organismul uman.

2559 vizualizari

Complexul de magneziu si vitamina B6 de la Naturalis lupta eficient impotriva imbatranirii, mentine sanatatea sistemului osos, are rol antioxidant si cel mai important, intareste sistemul imunitar! Diferite tulburari nervoase, anxietati sau depresii pot fi agravate de deficitul de magneziu. Acesta influenteaza transmiterea semnalelor de la nervi la muschi, eliberarea adrenalinei si mineralizarea oaselor. Pentru acoperirea deficitului, e nevoie sa consumam mai multe  alimente care contin suficient magneziu, cum ar fi nucile, migdalele, fasolea, alune sau  cacao. Vitamina B6 este prezenta in peste, legume proaspete, cereale integrale,  fructe, lapte, oua, varza, spanac si cartofi. Lipsa vitaminei B6 se manifesta prin anemie, pierdere in greutate, irascibilitate, astenie.

Magneziul stimuleaza mecanismele de protectie si are un efect calmant. Vitamina B6 favorizeaza absorbtia magneziului din alimente. Activitatea cu efect sinergic a magneziului impreuna cu vitamina B6 din suplimentul Naturalis se face simtita in cazul starilor de anxietate.

Realizator: Mihaela Moldoveanu
Editor: Nicu PojaruNaturalis Complex Magneziu si vitamina B6

ComentariiNumeComentariu