Catena, Hospice Champion Award

Catena, sustinator de traditie al cauzei fundatiei Hospice Casa Sperantei a primit trofeul Hospice Champion Award, in cadrul galei Edelweiss Edelweiss Magic of the Musicals Dinner -  cel mai important eveniment de strangere de fonduri pentru ingrijirea paliativa a celor aflati in suferinta.

605 vizualizari

La eveniment au participat reprezentante ale managementului managementului de varf al FILDAS Trading, CATENA si TONICA Group, iar Directorului General Catena, Doamnei Alina Marinescu, i-a fost inmanat trofeul HOSPICE Champion Award.

 

Multumim din suflet pentru acest premiu – a spus Alina Marinescu. Este o bucurie si o onoare sa aflam aici, in aceasta seara la acest eveniment aniversar, alaturi de HOSPICE Casa Sperantei. CATENA sustine eforturile facute de HOSPICE in activitatea sa si consideram ca programele de educare si informare privind tratamentul paliativ adus in randul pacientilor, dar si apartinatorilor, e ceva ce Romania avea nevoie. Va felicitam si va vom sustine in continuare. Consideram ca drumurile noastre se intalnesc pentru ca si noi, CATENA cautam sa fim un sprijin real pacientilor si tuturor acelora aflati in nevoie. Va multumim!.
           

Catena sprijina in mod regulat mai multe fundatii, printre care Salvati Copiii! – Romania, OvidiuRo, organizatia HOSPICE Casa Sperantei si fundatia Light into Europe, iar ca o recunoastere a solidei relatii de parteneriat cu romanii, construita in timp si bazata pe incredere, Catena a castigat, in ultimii ani, numeroase premii, trofee si distinctii de excelenta. 

 

Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar ca vine in sprijinul sanatatii romanilor, dar ca se implica activ in ample actiuni de preventie si de informare a populatiei, in activitati de promovare si practicare a unui stil de viata sanatos, precum si in diverse campanii sociale si de ajutorare:  campania O inima sanatoasa iubeste mai mult!, pliantele gratuite Brosura InimiiZiua de lupta impotriva diabetului, brosura gratuita Intelege si controleaza diabetul, plus cardurile cu reduceri de preturi pentru diferite categorii de pacienti – cardul pentru pensionari, cardul pentru elevi si studenti, cardul Mama si Copilul

 

Peste 4.700 de oameni formeaza in prezent echipa Catena - o echipa unita si profesionista, a carei misiune permanenta nu este doar aceea de o le oferi romanilor servicii de inalta calitate, ci si de a asigura o legatura directa cu acestia, bazata pe incredere reciproca si respect.·  

 

Organizatia HOSPICE Casa Sperantei, condusa de fondatorul Graham Perolls, a oferit pana acum sprijin gratuit si neconditionat pentru 22.000 de pacienti si familiile acestora, insa niciunul dintre aceste lucruri nu ar fi fost posibil fara sprijinul si sustinerea sponsorilor. Unul dintre cele mai asteptate momente ale galei a fost decernarea premiilor HOSPICE Champion Award. Pentru ca una dintre principalele surse de venit ale HOSPICE Casa Sperantei este reprezentata de fondurile atrase din comunitate, prin implicarea persoanelor fizice si a companiilor in campaniile si evenimentele organizatiei.
  

Printre invitatii de onoare, care au tinut discursuri s-au numarat E.S. Paul Brummel, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania si Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei. Pe parcursul Edelweiss Magic of the Musicals Dinner au avut loc traditionalele Silent Auction Slide – licitatia fara strigare a obiectelor expuse si licitatia cu strigare - Live Auction, in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei. Le multumim invitatilor pentru generozitate! Dincolo de obiectele minunate pe care le licitati, veti face mai buna viata cuiva care se confrunta cu un diagnostic nedrept! – au spus prezentatorii galei, Eli Roman si Cosmin Stan. Doua momente artistice de exceptie au fost prezentate la Edelweiss Magic of the Musicals Dinner pentru HOSPICE Casa Sperantei: fragmentele din musicalurile Mizerabilii si Chicago, in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu.     

 

Fondurile stranse cu ocazia acestui eveniment vor fi folosite de HOSPICE Casa Sperantei pentru a asigura in 2018 ingrijirea a peste 4000 de pacienti si a familiilor lor.     

 

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean
Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award Catena, Hospice Champion Award

ComentariiNumeComentariu