Catena Hygeia si Fildas Trading, True Leaders in 2018

Deschide videoclipul

Catena Hygeia si Fildas Trading au fost desemnate si anul acesta True Leaders pentru activitatea desfasurata in anul 2018. Aurelia Babinciuc, Director National de Vanzari Catena si Daniel Marin, Director Financiar Fildas Trading au ridicat prestigioasele premii.

In cadrul Galei “TRUE LEADERS” se premiaza companiile de top din Romania care au reusit sa se remarce prin intrunirea simultana a patru criterii obiective: se afla in primele 500 de companii din Romania in functie de profitabilitate (EBITDA pentru 2018), cresterea numarului de angajati (2018 vs 2017), au un risc de creditare scazut (ICAP Credit Score de la A1 la B2) si sunt lideri in industria lor.

 

Catena Hygeia este True Leader cu EBIDTA de 33 de milioane RON, o crestere a numarului de angajati cu 5% si rating ICAP A2. Fildas Trading este True Leader cu EBIDTA DE 121 de milioane RON, crestere cu 12% a numarului de angajati si rating ICAP A2.

 

ICAP Romania, membra a ICAP Group, cel mai mare grup de informatii de afaceri din Sud Estul Europei si una dintre putinele companii din Europa acreditate de Autoritatea Europeana pentru Valori Mobiliare si Piete ca “Agentie de Credit Rating”, a organizat a patra gala in care premiaza companiile care s-au dovedit in anul precedent “TRUE LEADERS” in domeniul lor de activitate.


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.