Ne antrenam si ne spalam mainile cat mai des

Deschide videoclipul

Principala preocupare a celor mai multe doamne si domnisoare este aceea de a avea un abdomen plat, picioare suple si posterior tonifiat. 

Dar de indata ce aceste obiective sunt atinse, ne indreptam atentia catre unele parti ale corpului pe care este posibil sa le fi neglijat in acest proces, cum ar bratele si umerii, foarte importante in obtinerea unui aspect fizic armonios.

 

In astfel de conditii, un antrenament pentru brate devine o necesitate. 

 

In acest material va vom prezenta un antrenament pentru brate acasa. o serie de exercitii pentru biceps si pentru triceps dar si exercitii pentru umeri. Exercitii pe care le puteti face acasa dar si la sala, avand nevoie doar de gantere.

 

Iar pentru ca perioada pe care o parcurgem ne obliga, mai mult ca niciodata, sa fim atenti la igiena personala, nu trebuie sa o neglijam mai ales acum cand suntem ocupati sa facem sport. Dimpotriva! Va recomandam sa aveti la indemana dezinfectanti, servetele si un sapun care sa va asigure protejarea de virusi. Cum ar fi sapunul vegetal IMMUNITY care curata, dezinfecteaza, indeparteaza impuritatile si bacteriile, lasa pielea curata si protejata. Si pe care-l gasiti la Farmacia Inimii, CATENA.


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.